maandag 3 maart 2014

Alles tot nu in 5 minuten: Een korte levensloop van H4 dit seizoen.

Heren 4 is een nieuwe ploeg. Vooral bestaande uit DIOS-leden die zich onder het motto 'if you can't beat 'em...' aansloten bij de kampioen van vorig jaar Challengers. Nee dat is flauw... Deze mannen zochten een vereniging. Al jaren lang was het vechten tegen de bierkaai met slechts één herenteam en één dames team onder de naam van de club uit Nieuw- Vennep. Tijd voor een club met meer draagkracht.

De keuze viel op de club die trots is op zijn warme uitstraling: The Challengers. Hier konden de mannen, met elkaar, terecht in de competitie waarin ze het vorig jaar zo goed deden.

Aangevuld met mensen als Sander Melchior, Bastiaan van Oort en mijn persoontje als 'vaste' invallers gaat het nieuwe heren 4 dit jaar op zoek naar een nieuwe zege in het tweede district. Tot nu toe gaat dat zo zo. Er zijn veel leuke potjes gespeeld, maar helaas moesten wij tegen LC Players (directe concurrent) en Hillegom 1 het onderspit delven. Dit zet ons, samen met het eerste van JBC op een tweede plaats achter de voorgenoemde ploeg uit Uitgeest.

Op het moment zijn er nog 6 wedstrijden te spelen en ontmoeten we in twee daarvan JBC en LC Players. Kansen genoeg dus nog om een nummer 1 klassering af te dwingen. De komende tijd houden we op dit blog jullie op de hoogte van de eindfase van de competitie voor zover het de moeite waard is om te vermelden ;)

Voor nu laten we het even bij het voorstellen van de ploeg:

#5
Sander Melchior (bankspeler, titelverdediger als lid van de kampioensploeg H3)

#7
Jamahl de Getrouwe (oud-Dios, goed voor de nodige luchtacrobatiek)

#10
Donne Mijzen (oud-Dios, altijd goed voor een cut door de bucket en een gulle lach)

#14
Daniël Meier(bankspeler, titelverdediger en vermoedelijk de enige speler in de competitie die bij elke score een cirkeltje om zijn nummer krijgt)

#23
Rshaart Aumaj (oud-Dios, zijn spinmoves aan de draaitafel doen het vaak beter dan in het veld)

#30
Robin Hendriksen (oud-Dios, de schutter met de fighting spirit)

#31
Albert de Kogel (oud-Dios, de sloopkogel van het team en tevens de enige die de afmetingen heeft van een echte basketballer)

#35
Joshua Geurts (oud-Dios, de man wiens rug je ziet als je probeert de lay up tegen te houden)

#12
Bastiaan van Oort (Zo gemotiveerd om heren 4 te steunen dat zelfs een indeling in heren 5 hem niet uit het team heeft gehouden)

Coach: Ronald van Keulen (oud-dios, herstellend van meniscusoperatie, hoofdscout, motivator)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten